Van alles

Gister (woensdag 30 april) heb ik voor de 14e keer Tysabri gehad, vandaag dus lekker rustig aan 😉 Gister werd er ook bloed geprikt, ook om te kijken of ik het JC-virus in mijn bloed heb. Normaal zou dat in juni zijn, maar nu blijkbaar niet…. Ook werd er iets gezegd over een mri-scan..? Dus ik zei gelijk dat ik #negatief getest ben en dus maar 1 keer per jaar door de scan hoef.

Dat is dus niet meer zo, nu ga je om het half jaar door de scan. Nou, ik vind het best, zolang ik mijn rustgevende pilletjes maar heb 😉

Een week geleden had ik ook nog telefonisch contact met mijn neuroloog, over de pijn aan mijn voet en hand. Hij legde uit dat als gezonde mensen in hun vinger snijden het ‘gewoon’ pijn doet. Als iemand met MS in zijn/haar vinger snijdt het dan net lijkt of de vinger eraf gesneden wordt. Dit heeft allemaal met je zenuwen te maken.

Nu heb ik medicijnen gekregen en die neem ik voor ik ga slapen in. Als het allemaal goed gaat met die medicijnen mag ik het uitbreiden naar 2 keer per dag, maar eerst 1 keer per dag.

Tot de volgende keer 😉

Advertenties

Een gedachte over “Van alles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s